Joop van de Wint

In 2005 gooide Joop van de Wint het roer om. Omdat het anders kon. Simpeler.
Juridische ondersteuning voor ondernemers. Met specialistische kennis en jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven worden juridische zaken doelgericht opgelost. Op een no-nonsense manier. Geen bureaucratie, geen onnodige kosten. Joop is persoonlijk betrokken en zorgt dat jij je focus kunt houden op de juiste plek, je onderneming.

Bijna iedere ondernemer krijgt ermee te maken, juridische problemen. Onverwacht, vervelend en onvermijdelijk. Een juridisch geschil kan overweldigend zijn en een flinke weerslag hebben op je prestatie als ondernemer. Joop schakelt snel en reikt de juiste oplossingen aan. Dankzij zowel specialistische als uitgebreide kennis van zaken kan je rekenen op de juiste ondersteuning. Geen zorgen, geen gedoe. Juridisch advies zoals het hoort. Oplossingsgericht.

CV Joop van de Wint

Joop van de Wint (Amstelveen, 1954) studeerde af in Bestuurskunde en het Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam (UVA). Hij woonde en werkte in zijn jongere jaren geruime tijd in het buitenland. In 1988 vestigde hij zich als zelfstandig advocaat in Amsterdam en maakte nadien deel uit van diverse advocatenmaatschappen met de nadruk op de commerciële civiele praktijk. Hij is verbonden aan Avocats sans Frontières, een onafhankelijke internationale organisatie van advocaten die zich onder meer inzet voor meer rechtvaardigheid in een geglobaliseerde economie. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVVP).

“Ik raakte bevlogen door ondernemersverhalen, en geloofde niet langer in pretentieuze advocatuur. Het moest efficiënter, en bovenal met meer betrokkenheid.”

Heeft u een vraag? Of wilt u vrijblijvend kennismaken? We nemen graag contact met u op.