Joop van de Wint

Juridische ondersteuning voor ondernemers. Met specialistische kennis en jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven worden juridische zaken doelgericht opgelost. Op een no-nonsense manier. Geen bureaucratie, geen onnodige kosten. Ik ben persoonlijk betrokken bij jouw zaak en zorg dat jij je focus kunt houden op de juiste plek, je onderneming.

Elke ondernemer krijgt wel eens met juridische problemen te maken. Helaas onvermijdelijk en meestal onverwacht. Zo’n juridisch geschil kan een enorme impact hebben op je ondernemerschap. Ik schakel snel en reik de juiste oplossingen aan. Dankzij specialistische kennis op meerdere rechtsgebieden  en een  35 jarige ervaring kan je rekenen op de juiste ondersteuning ook en vooral als het op procederen aankomt . Zo efficiënt mogelijk en altijd oplossingsgericht . Juridisch advies zoals het hoort

CV Joop van de Wint

Joop van de Wint (Amstelveen, 1954) studeerde af in Bestuurskunde en het Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam (UVA). Hij woonde en werkte in zijn jongere jaren geruime tijd in het buitenland. In 1988 vestigde hij zich als zelfstandig advocaat in Amsterdam en maakte nadien deel uit van diverse advocatenmaatschappen met de nadruk op de commerciële civiele praktijk. Hij is verbonden aan Avocats sans Frontières, een onafhankelijke internationale organisatie van advocaten die zich onder meer inzet voor meer rechtvaardigheid in een geglobaliseerde economie.

“Ik raakte bevlogen door ondernemersverhalen, en geloofde niet langer in pretentieuze advocatuur. Het moest efficiënter, en bovenal met meer betrokkenheid.”

Stel jouw juridische vraag aan Joop van de Wint? Ik neem graag contact op.